Home » Tips om effectief af te vallen
Sport

Tips om effectief af te vallen

Het is het meest genoemde goede voornemen; gezonder leven en afvallen. Veel mensen gaan met veel goede moed aan de slag, maar verliezen na enkele maanden de drive om dit ook door te zetten en gebruiken allerlei excuusjes om maar niet richting de sportschool te hoeven. Het belangrijkste is dat je plezier gaat beleven aan je nieuwe gezonde levensstijl, hoe je hier plezier uit haalt is voor een ieder anders. In dit artikel geeft een medewerker van MuscleConcepts.nl je enkele tips waarmee je hopelijk je levensstijl vor goed kan veranderen!

Voeding

Om gezonder te leven is het niet alleen van belang dat je genoeg beweegt, maar je voeding is minstens zo belangrijk. Zie het niet als een straf om gezonder te eten. Ben je de rijstwafels en kwark helemaal beu? Zoek naar gezonde alternatieven die je wel lekker vindt. Zo bestaan er ook diverse kwark soorten met een toegevoegde smaak, waardoor het niet zo zuur is als bij een naturel kwark. Daarnaast kan je dit aanvullen met bijvoorbeeld noten, rozijnen en stukjes kokos waardoor de smaak al veel zoeter en niet meer zo saai is. Hetzelfde geldt voor rijstwafels, je kan ook kiezen voor rijstwafels van Snak a Jack, waar je kan kiezen uit verschillende smaken. In rijstwafels zitten relatief weinig calorie├źn, waardoor je tijdens het sporten sneller vet verbrandt.

Sporten

Om gemotiveerd te blijven bij het sporten, is het van belang dat je een doel hebt. Wanneer je bij de sportschool ‘maar wat doet’ of net doet waar je op dat moment zin in hebt (of het minst tegenop kijkt), zal het snel gaan vervelen. Probeer naar iets toe te werken. Zo bestaan er diverse soorten fitnessschema’s die jou helpen om zo effectief mogelijk af te vallen tijdens het sporten. Weeg jezelf daarnaast regelmatig om de resultaten te meten.

About the author

asicsrun

Voeg commentaar toe

Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.