Home » Endomondo app
Sport

Endomondo app

Dit jaar stond ik langs de route van de Marathon in Rotterdam een vriend aan te moedigen. Toen hij het laatste stuk over de Coolsingel liep, dacht ik bij mezelf: wat moet dat een fantastisch gevoel zijn. Dat wil ik ook!

Ik vertelde dat die vriend, en hij raadde mij toen direct aan de Endomondo app te downloaden. Natuurlijk helemaal enthousiast geworden door al die renners die ik had zien finishen, begon ik met het makkelijke deel van het idee. Ik heb inderdaad de app gedownload. En het vervolgens niet gebruikt.

Maar toen de zomer begon (ook al is het niet zo’n beste dit jaar), en ik een rondje Bataviastad deed, belandde toch ineens een paar Asics schoenen in mijn tas.

Ik ben begonnen met gewoon wandelen. En dan is het best leuk om te zien wat je allemaal kan met de Endomondo app. Je vult je persoonlijke gegevens in; leeftijd, lengte, gewicht etc. Endomondo houdt dan rekening met jouw gegevens bij het registreren van je workout.

Door de locatievoorzieningen op je mobiel aan te zetten, en vervolgens de app te starten, wordt precies de route die je loopt geregistreerd. Maar ook de tijd die je loopt, het aantal kilometers, het gemiddelde tempo, de duur, en je maximale tempo.

Ben je bezig met afvallen, dan is het ook leuk om te zien hoeveel calorieen je verbrandt!

Momenteel wandel ik nog, maar in de nabije toekomst gaat er serieus wat tempo in komen. Misschien wordt het dan tijd om over te schakelen naar de premium (betaalde) versie, dan kan ik ook een trainingsschema maken, en zie je automatisch wat de weersvoorspelling is. Altijd handig!

About the author

asicsrun

Voeg commentaar toe

Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.