Home » Wandelvakanties
Reizen

Wandelvakanties

Momenteel is het vakantietijd. Veel mensen hebben hun boeltje weer gepakt, en staan nu lekker met hun sleurhut op de camping, of hebben een hotelletje geboekt.

Je hebt mensen die drie weken (of langer) aan het strand kunnen liggen, werkend aan hun kleurtje. Maar de wat actievere vakantieganger gaat toch op zoek naar leuke dingen om te doen. Dingen waar je thuis niet altijd aan toekomt.

Bijvoorbeeld een leuke wandeling in binnen- of buitenland.

Met een beetje rondkijken op internet kom je al een heel eind. Zo kun je bijvoorbeeld via natuurmonumenten.nl een gratis routeboekje opvragen, indien je wilt gaan wandelen of fietsen. Heel simpel, je geeft aan in welke regio van Nederland je graag zou willen lopen of fietsen, je vult je adresgegevens in, en je krijgt een routeboekje thuis gestuurd. Uiteraard wordt ook gevraagd of je Natuurmonumenten wilt steunen, maar dat is geheel optioneel.

Voor een beetje inspiratie kun je zoeken op populairste wandelroutes. De NS bijvoorbeeld heeft een lijstje van routes, met erbij vermeld hoeveel kilometer de route is.

Wandelen heeft de laatste jaren steeds meer aan populariteit ingewonnen. Dus keuzes te over wanneer je op internet gaat rondstruinen. Vaak gaan de wandelsites gepaard met tips om fit en gezond te blijven, en welke uitrusting je het beste kunt gebruiken.

Reizen naar het buitenland worden ook steeds meer op maat gemaakt. Waar je ook naartoe besluit te gaan, zowel voor de actieve bankzitter als de echte sportieveling is een fantastische wandelvakantie te vinden.

About the author

asicsrun

Voeg commentaar toe

Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.