Home » roadtrip van 21.000 kilometer
Reizen

roadtrip van 21.000 kilometer

Van de Amerikaanse Norma Bauerschmidt kunnen heel veel mensen nog iets leren. Toen zij te horen kreeg dat ze kanker had ruim zes maanden geleden, en dat dit ongeneeslijk was, besloot ze niet bij de pakken neer te gaan zitten, maar te genieten van de tijd die haar nog restte.
Zij had kort daarvoor al afscheid moeten nemen van haar echtgenoot, die ook aan kanker had geleden.
Norma koos niet voor levensverlengende medicijnen, maar pakte samen met haar zoon, haar schoondochter en haar poedel haar boeltje, en ging op reis door Amerika.

Op de Facebook pagina Driving Miss Norma deelde deze kranige dame van 91 de avonturen die ze beleefde, terwijl ze met haar familie en hond de Verenigde Staten doorkruiste in een camper. Onderweg deed ze ondermeer aan ziplining, bezocht ze Disney World, maakte ze een ballonvaart, en maakte ze kennis met heerlijke gerechten die ze nog nooit had geproefd.
Een jaar lang waren ze onderweg, en in die tijd legden ze 21.000 kilometer af.

Op 30 september overleed Norma in de staat Washington. Met volle teugen had ze genoten van haar laatste levensjaar, en ze laat een blijvende indruk achter op alle mensen die haar gevolgd hebben, en onderweg hebben ontmoet.
Een moedige keuze van Norma, om niet te kiezen voor uitputtende behandelingen, maar alles uit het leven te halen wat er nog in zat.

About the author

asicsrun

Voeg commentaar toe

Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.