Home » Air New Zealand beste vliegtuigmaatschappij
Reizen Reizen

Air New Zealand beste vliegtuigmaatschappij

Voor het vierde jaar op rij wint Air New Zealand de award voor beste vliegtuigmaatschappij.

De winnaar is gekozen via de site AirlineRatings.com, een website waarop kwaliteit en veiligheid van vliegtuigmaatschappijen worden beoordeeld door zowel normale passagiers als experts. De award is niet zomaar gewonnen: de financiële prestaties,  veiligheid, motivatie van de werknemers, milieuvriendelijkheid en de uitzonderlijke innovaties hebben ervoor gezorgd dat Air New Zealand de prijs weer binnen haalde.

Virgin America, Scoot, Kulula.com en Norwegian behoren dit jaar tot de vier beste prijsvechters. Deze vier maatschappijen gaan altijd voor de beste kwaliteit, ook al is dat soms wel te merken in de niet al te lage prijs.

Etihad Airways is verkozen voor de beste eersteklas-vluchten. De maatschappij legt de standaard van luxe vluchten nog hoger, de toewijding die ze meebrengen kent geen grenzen.

Singapore Airlines biedt de beste economy class-vluchten aan. Zo was Singapore Airlines in 1960 al de eerste die gratis drankjes en hoofdtelefoons aanbood. Volgens een onderzoek lopen ze al tientallen jaren voor op de concurrentie. Als het gaat om veiligheid moet je bij KLM en Transavia zijn. KLM krijgt een score van vijf van de zeven sterren.

 

About the author

asicsrun

Voeg commentaar toe

Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.