Home » ​Skiën in Scandinavië
Reizen

​Skiën in Scandinavië

Skiën in Scandinavië

Het is misschien niet het eerste gebied waar je aan denkt Wanneer het gaat over jullie volgende bestemming voor de wintersport vakantie. Op zich vrij vreemd, aangezien iedereen weet dat het in het Noorden van Europa nou eenmaal vaker kouder is dan in het Zuiden. Mocht je nu toch wel nieuwsgierig zijn geworden dan staat je wat moois te wachten. Scandinavië is namelijk een prachtig gebied om van hartenlust aan al je wintersporttrekken te komen. Ben je klaar met het over bezette Frankrijk of Zwitserland en altijd al gedroomd van een nieuw gebied om te ontdekken op je ski’s of op je snowboard? dan is dit een ultieme kans.

Dagenlang skiën in Scandinavië

Je bent op vakantie. Toch moet je iedere ochtend heel erg vroeg je bed uit. Niet om verse broodjes te halen maar om niet in een lange rij te staan onderaan bij de skilift. Uiteindelijk gaan die wachttijden allemaal af van je kostbare ski tijd. Heb je daar stiekem, of minder stiekem, ook een beetje genoeg van gekregen? Wanneer je ervoor kiest om Scandinavië de prachtig besneeuwde hellingen en bergen te trotseren ben je daar in ieder geval van af. Niet in de rij staan, maar gelijk die berg op. Niet in een treintje de berg af maar stukjes helling voor jou alleen. Dat klinkt de echte wintersporter toch als muziek in de oren.

Wintersport Scandinavië

Deze prachtige reizen zijn onder andere te beleven in Zweden en Noorwegen. Naast het skiën, snowboarden en langlaufen zijn hier nog veel meer nieuwe dingen te ondernemen. Zo kun je in plaats van de bergen in ook een dagje op pad met een husky slee. De mooie ervaringen blijven zich hier maar opstapelen. En dit dan nog naast de prachtige en robuuste natuur. Skiën in Scandinavië is het helemaal.

About the author

asicsrun

Voeg commentaar toe

Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.