Home » Sportieve reizen
Reizen

Sportieve reizen

Je bent een sportief type en houd van een uitdagende vakantie, wat ga je dan doen? Dat het een sportvakantie wordt is wel duidelijk, maar waarheen en wat voor activiteiten? Ga je wandelen, fietsen of roeien?

Dit ligt natuurlijk heel erg aan waar je heen gaat. Ga je naar een plek waar je bijna geen water in de buurt hebt, dan wordt roeien een moeilijke. En heb je veel mooie natuur in de buurt, dan ligt het meer voor de hand dat je gaat wandelen. Je hebt speciale reizen die worden georganiseerd voor sportieve types die niet heel de dag aan het strand willen liggen, maar ook iets willen ondernemen op sportief vlak. Je hebt dit voor heel veel sporten. Fietsvakanties zijn erg populair en wandelvakanties zijn ook aardig in trek. Dit hoef je niet perse te laten organiseren natuurlijk, je kunt zelf ook de fiets pakken en door Nederland heen gaan fietsen met je partner! Maar als je het wat meer georganiseerd wilt, is met een groep meegaan wel leuk. Je hoeft natuurlijk niet ergens aan vast te zitten, je kunt ook voor jezelf een soort doel opstellen. Dat je bijvoorbeeld elke dag een stukje gaat lopen.

Als je eigenlijk het liefst heel de dag aan het strand ligt en in de zee zwemt, zijn er ook wat opties. Zo bestaat er bijvoorbeeld het lifestyle concept ‘Stadswild’, zij gebruiken de stad of bestemming waar je bent als een soort sportveld. Wanneer je op het strand bent kun je bijvoorbeeld tegen de duinen op rennen. Dit is heelintensief maar toch ook nog leuk! Of je zwemt langs de kustlijn. Dan ben je niet perse bezig met sporten maar hou je je lijf toch nog een beetje fit.
Voor de wat luiere onder ons, je kunt ook flesjes vullen met zand en hiermee squats doen.

Veel mensen zullen ook totaal niet aan sporten denken op vakantie en blijven lekker aan het zwembad. Dit is natuurlijk ook helemaal prima als jij je er maar goed bij voelt!

About the author

asicsrun

Voeg commentaar toe

Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.