Home » Leukste sportieve campings in Frankrijk
Reizen Sport

Leukste sportieve campings in Frankrijk

Zit jij al in de vakantiestress? Speciaal voor onze sportieve bezoekers hebben wij een aantal leuke campings gevonden in Frankrijk. Zuid Frankrijk is bij uitstek de vakantie hotspot van sportieve Nederlanders. Het weer is goed, er is veel natuur en door het bergachtige landschap zijn er veel verschillende sporten mogelijk. Naast hardlopen of fietsen is Zuid Frankrijk ideaal voor; survivalen, kano├źn, speleologie, zwemmen en zelfs golfsurfen.

Sportieve campings in Frankrijk

De website Top10s heeft de leukste campings in Frankrijk op een rij gezet. De lijst is gemaakt aan de hand van recensies en beoordelingen van reisorganisaties zoals de ANWB. Ook zijn de campings geselecteerd vanwege het groot aantal sporten dat je in de buurt kan beoefenen.

Alle campings in de lijst bevatten een indrukwekkend zwembad met glijbanen. Daarnaast zijn de Franse campings vaak gelegen aan een meer of vlakbij de zee. Zo kan je naast het vertier in het zwembad ook in natuurwater zwemmen.

Frankrijk, de sportbestemming met uitstek

Er zijn maar weinig Europese landen waar zoveel sporten mogelijk zijn als in Frankrijk. In de winter kan je in de Franse Alpen perfect wintersporten. In de zomer kan je met je tent of camper naar Frankrijk rijden en genieten van; mountainbike, wandelingen, wielrennen, surfen, zeilen en klimmen. Daarnaast is het weer vaak goed waardoor je na het sporten perfect tot rust kan komen op jouw droomcamping en de barbeque kan aansteken.

About the author

asicsrun

Voeg commentaar toe

Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.