Home » Sieraden kopen
Kleding

Sieraden kopen

Er zijn veel soorten sieraden in veel stijlen. Bij sieraden kopen weet je soms niet welke je moet kiezen. Door onderscheid te maken in materiaal kun je snel tot de juiste keuze komen. Welke materialen zijn populair en waarom zou je een specifiek type sieraad kopen? We zetten de populairste stijlen en materialen voor je op een rijtje!

 

Gouden en zilveren sieraden

Goud en zilver gaan nooit uit de mode. Ook voor weinig geld kun je zilveren en gouden sieraden kopen. Goedkope gouden sieraden zijn vaak verguld met een dun laagje echt goud. Net zo mooi, niet zo duur en van goede kwaliteit. Zilver is doorgaans 925 sterling, dat is een aanduiding van hoge kwaliteit zilver. Let bij sieraden kopen in de webshop op termen als “verguld” en “gold plated” om direct te zien wat voor een soort sieraad het betreft.

 

Echte parels of niet?

Bij sieraden kopen zullen parels meestal niet echt zijn. Echte parels van goed kwaliteit zijn erg duur, goedkope parels zijn niet zo mooi van vorm en kleur. Namaak parels hebben een uniform uiterlijk en constante kwaliteit. In combinatie met een mooie hanger, ring of oorsteker kan een nep parel sieraad ook heel bijzonder zijn.

 

Diamant, Zirkonia en Swarovski

“Diamonds are a girls’ best friend”, het zijn geen vrienden van je portemonnee! Zirkonia is een kunstmatige steen die bijna net zo schitterend (letterlijk) is als een echte diamant. Bij goedkopere sieraden kopen kun je ook kiezen voor een Swarovski steentje, door de prachtige wijze van slijpen zijn deze kristallen vaak net zo mooi als een diamant. Als je kijkt naar wat je echt mooi vindt en niet alleen naar de prijs en status kun je heel goedkoop sieraden kopen van een hoge kwaliteit.

 

Textiel en leer

Je kunt steeds meer sieraden kopen van gevlochten textiel en leer, vooral bij mannen sieraden zijn deze materialen populair. Ze geven een natuurlijke uitstraling, in combinatie met staal of zilver zien dit soort sieraden er prachtig uit. Je ziet ook veel kleurrijke sieraden met gevlochten touw en kraaltjes. Die zien er heel feestelijk uit en zijn vaak spotgoedkoop!

Mooie sieraden kopen hoeft niet duur te zijn. Je kunt kiezen voor echt goud en diamanten, of voor design, stijl en afwerking. Waar ga jij voor kiezen?

About the author

asicsrun

Voeg commentaar toe

Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.