Home » ​Hippe dames sneakers
Kleding

​Hippe dames sneakers

Hippe dames sneakers

Het is de hype van deze tijd. Sneakers bij dames. Jawel, ook onder jurkjes en rokjes. En laten we wel wezen, het staat ontzettend sportief en stoer. Het geeft je outfit dan ook vaak net dat laatste stukje om het af te maken. De ene keer door de grove vorm en een andere keer door de opvallende kleur. De ene keer juist een kleur die ‘matched’ en de andere keer juist die felle of gekke contrasterende kleur. Het kan allemaal en je kunt er waarschijnlijk niet genoeg van hebben. Schoenen dus. Sneakers om nog preciezer te zijn.

Dames sneakers zijn populair

Hoe populair dames sneakers ook zijn dit jaar, dit betekent bij lange na niet dat iedereen er hetzelfde bij loopt. Vanwege het megagrote aanbod en de grote variatie daarin hoef je je niet snel zorgen te maken om je gekozen sneakers vaak tegen te komen. En mocht dit al het geval zijn dan is het altijd nog je eigen kledingstijl die samen met de schoenen jouw stijl showen aan de rest van de wereld. Kies voor dikke of dunne zolen. Een gesp of een rits of een veter. Katoen of gladde stoffen. Witte of zwarte zolen. Met of zonder logo. Onder of boven de enkel. Er zijn te veel keuzes om op te noemen.

Stijl en comfort

Met het dragen van sneakers kies je niet alleen voor stijl maar ook voor loopcomfort. Een goede sneaker zal je voet omhullen als een sok. Je tred wordt lichter en je kunt zo ver lopen als je maar wilt. Je schoenen houden je niet tegen. Eerder het tegenovergestelde. Kies dus op basis van je stijl, je kleding, maar ook zeker het comfort. Een goede sneaker voldoet aan al deze eisen. Je zal ze niet meer uit willen trekken. Heerlijk toch.

About the author

asicsrun

Voeg commentaar toe

Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.