Home » Asics Winter ’16
Kleding

Asics Winter ’16

Recent maakte Asics de kenmerken van de najaarscollectie 2016 bekend. Een van de nieuwe technische snufjes is te zien bij de Quantum-360 Chameleon Mesh. Deze verandert namelijk van kleur!

Pak je de schoen en draai je het, dan zie je de kleur van de top mesh veranderen. Nice! Bovendien zorgen de gelkussentjes in de zool voor optimaal comfort. Het zogenaamde Trusstic systeem zou ervoor moeten zorgen dat je bij elke stap ‘gelanceerd’ wordt. Supervering dus.

Andere kenmerken van dit najaar zijn de reflectielijnen die 360 graden reflectie beloven, een Kayano model die nog lichter dan voorheen aanvoelt door FlyteFoam middenzolen, en speciale New York City marathon schoenen met een paspoort stempel die het internationale karakter van dit evenement benadrukken. Al is natuurlijk de vraag of deze laatste schoenen ook in de gewone winkels verkrijgbaar zullen zijn.

Ook aan de yoga liefhebber wordt gedacht dit najaar. Asics heeft een speciale kledinglijn ontworpen voor hen die deze lenigheidssport beoefenen. Maar ook zeer geschikt voor sporters bij het volgen van andere lessen in de sportschool.

About the author

asicsrun

Voeg commentaar toe

Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.