Home » Snel afvallen met afslankpleisters
Gezondheid

Snel afvallen met afslankpleisters

Wat nicotinepleisters zijn voor mensen die van hun rookverslaving af willen komen, dat zijn afslankpleisters voor wie een aantal kilo’s kwijt wil: een welkom hulpmiddel in een lastige strijd. Een groot deel van de vrouwen én mannen wil namelijk afslanken, maar ervaring leert nu eenmaal dat dit vaker niet dan wel lukt. Of het nu komt door een druk leven waardoor er geen tijd is voor sport of door moeilijk te veranderen eetgewoontes: wanneer de extra kilo’s er eenmaal aan zitten, dan is het lastig om ze weer kwijt te raken. Bij afvallen komt het zoals bekend aan op twee zaken: hoeveel calorieën krijg je binnen en hoeveel verbruik je er op een dag. Een afslankpleister helpt met beide: de pleister onderdrukt hongergevoelens zodat je eenvoudiger je voedselinname kunt minderen én versnelt je rustverbranding waardoor je zonder te sporten meer calorieën verbruikt. Hoe werkt dit precies en wat moet je nog meer weten over afslankpleisters?

Hoe werken afslankpleisters?

Een afslankpleister lijkt qua idee op dieetpillen, maar een belangrijk verschil is de manier waarop de werkzame stoffen door je lichaam worden opgenomen. De werkzame stoffen in dieetpillen worden namelijk allereerst verwerkt door je spijsverteringssysteem. Je vertering bestaat uit een groot aantal complexe processen die goed op elkaar afgestemd moeten zijn, willen de werkzame stoffen zoals bedoeld in je bloedstroom belanden. Bij veel mensen is het verteringssysteem echter niet helemaal in balans, waardoor de werkzame stoffen niet goed worden opgenomen en de dieetpillen niet helemaal het gewenste effect hebben. Bij afslankpleisters daarentegen worden de werkzame stoffen direct opgenomen in je bloedstroom. Om deze reden zijn afslankpleisters voor de meeste mensen effectiever dan dieetpillen. De werkzame stoffen in een afslankpleister zijn voldoende om ongeveer vierentwintig uur lang je hongergevoelens te verzachten en je metabolisme te versnellen. Je metabolisme wordt ook wel je rustverbranding genoemd. Dit is het aantal calorieën dat je lichaam verbrandt wanneer je geen enkele activiteiten verricht. Met een hogere rustverbranding kan je eenvoudig en snel afvallen zonder vele uren kwijt te zijn aan sporten. Het is wel belangrijk om na vierentwintig uur de pleister te verwisselen voor een nieuwe afslankpleister, aangezien de werkzame stoffen dan zijn verbruikt.

Hoe gebruik je afslankpleisters?

De dieetpleisters kunnen op elk lichaamsdeel worden aangebracht. De buik is een gebruikelijke plek, aangezien je hier eenvoudig bij kan én de pleister op deze manier uit het zicht van anderen blijft. Het is echter niet zo dat de plek waar je de pleister aanbrengt ook de plaats is waar je het meeste vet verbrandt. De pleisters zorgen er immers voor dat je hongergevoelens afnemen en rustverbranding versnelt, wat je totale lichaamsgewicht ten goede komt. Je kunt de pleister dus ook bijvoorbeeld op je bovenarm of rug aanbrengen. Aangezien je de pleister uiteindelijk ook weer moet verwijderen, is het wel verstandig om een haarloze plek op je lichaam te kiezen. Dit voorkomt pijntjes bij het verwijderen van de pleister. Wissel om deze reden ook de plek waar je de pleister aanbrengt af. Zo voorkom je namelijk dat je huid geïrriteerd raakt van het continu op dezelfde plek opplakken en aftrekken van de pleister. Op deze manier kun je de pleisters ook voor langere tijd gebruiken. Uiteraard wil je, net als bij nicotinepleisters, de pleisters niet voor de rest van je leven gebruiken. Zie de dieetpleisters eerder als een waardevol hulpmiddel om een lastige afvalfase door te komen.

Voordelen van een afslankpleister

Eén van de grootste voordelen van afslankpleisters is dat snel afvallen hiermee een stuk eenvoudiger wordt gemaakt. Het enige wat je ervoor hoeft te doen, is immers de pleister aanbrengen en elke vierentwintig uur vervangen door een nieuw exemplaar. Wat je hiervoor terugkrijgt, zijn een verminderde eetlust, een versnelde stofwisseling en een actievere vetverbranding. Met dieetpleisters is het zodoende eenvoudiger om de dagelijkse verleidingen van snacks en ander voedsel te weerstaan en heb je minder last van hongeraanvallen. De pleisters helpen je dus om een gezonder, gematigder eetpatroon te creëren. Doordat zij bovendien je rustverbranding verhogen, verlies je ook met je oude eetpatroon meer kilo’s. De eerste resultaten zie je doorgaans al binnen dertig dagen. Om deze reden verkopen de bekendste afslankpleistermerken (Orange Care, Ti-Ji en Wonder Patch) zoals ook verkrijgbaar op de webshop van Wezan.nl, de pleisters doorgaans in pakketten van dertig stuks. Wanneer je de pleisters gebruikt als ondersteuning naar een gezonder eetpatroon en actievere levensstijl, dan zijn de resultaten uiteraard het grootst. Daarnaast bevatten dieetpleisters uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zodat vrijwel iedereen de pleisters veilig kan gebruiken zonder voor bijwerkingen of allergische reacties te hoeven vrezen. De pleisters zijn bovendien klein en dun, zodat zij onzichtbaar blijven wanneer je ze onder kleding draagt. Kortom, dieetpleisters zijn de ideale ondersteuning voor iedereen die wat hulp kan gebruiken bij het afslanken.

About the author

asicsrun

Voeg commentaar toe

Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.