Reizen

Blokarten: Sporten aan het strand

blokarten-20 (1)

Blokarten is een zeer populaire en eenvoudige vorm van strandzeilen. Strandzeilen is in Nederland al jaren een groeiende sport die niet alleen door particulieren, maar ook door bedrijven is opgepakt.

Blokarten voor particulieren

Wanneer u zelf een keer wilt blokarten dan loont het zich niet om een eigen blokart aan te schaffen daar deze wagens een kostprijs hebben van rond de € 3000,- per stuk. Blokarten kunt u ook eenvoudig reserveren bij een gerenommeerd Evenementenbureau aan de Nederlandse kust. Blokarten kunt u al vanaf 1 uur reserveren, maar langer rijden is natuurlijk ook mogelijk. Bent u gek op het strand dan kunt u een sessie strandzeilen natuurlijk tevens combineren met een heerlijke strandwandeling.

Blokarten voor bedrijven

Een bedrijfsuitje is een cruciaal element om uw personeel te binden en hen te motiveren. Het samen beleven van gave activiteiten versterkt de saamhorigheid binnen de groep en leidt direct tot betere prestaties van uw onderneming. Blokarten is een onderdeel dat zeer goed aansluit op een actief uitje. Deze vorm van strandzeilen niet alleen heel uitdagend, maar is tevens voor iedereen toegankelijk. U kunt zo hard rijden als u wilt en ook wanneer mensen geen ervaring hebben of angstig zijn zal een korte instructie en begeleiding voldoende zijn om ook deze groep zelfstandig te laten rijden.

Blokarten in IJmuiden

Blokarten is een snelle activiteit, waarbij snelheden behaald kunnen worden tot wel 60 km/u. Hiervoor heeft u natuurlijk ruimte nodig en een goede ondergrond. Blokarten kunt u op verschillende locaties langs de Nederlandse kust, echter is er geen enkele locatie zo geschikt voor deze sport als IJmuiden aan Zee.

  • -In IJmuiden bent u namelijk niet gebonden aan het getijde, u kunt zowel met hoog als met laag water rijden.
  • -Het strand is gemiddeld 4 tot 6 keer breder dan alle andere locaties waardoor u ook bij wind uit het Noorden of Zuiden een zeer grote ruimte heeft om over te rijden.
  • -De bereikbaarheid en parkeergelegenheid zijn zeer goed. Vanuit Amsterdam bent u in een half uur op locatie en kunt u zeker zonder problemen een parkeerplek vinden.
  • -In IJmuiden wordt gereden met professioneel materiaal waardoor u ook bij de minste windt hard kunt rijden;
  • -Blokarten is in IJmuiden te combineren met andere activiteiten zoals outdoor lasergamen, RIB varen en workshops powerkiten.
  • -Strandpaviljoens zijn het gehele jaar geopend waardoor u na het avontuur in de blokart heerlijk kunt ontspannen met een hapje en een drankje!

About the author

asicsrun

Voeg commentaar toe

Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *