Sport

​Asics hardloopschoenen kopen

Asics-hardloopschoenen

Asics hardloopschoenen kopen

Als het om hardloopschoenen gaat is Asics veruit het populairste merk. Asics is in 1949 door Onitsuka uit Kobe Japan toen nog onder de naam Onitsuka Co Ltd. gelanceerd. De naam Asics is afgeleid van een oude Latijnse spreuk: Anima Sana In Corpore Sano (een gezonde geest in een gezond lichaam). Asics is groot in het maken van hardloopkleding, maar in het bijzonder hardloopschoenen. Zij zijn de absolute nummer 1 als het om running schoenen gaat.

In de Asics hardloopschoenen zijn verschillende technologieën verwerkt wat het hardlopen erg aangenaam maakt. Deze functies zijn ontwikkeld door de technische afdeling dat in 1990 is gestart. De constructies en materialen die worden ontwikkeld in dit instituut worden gebruikt voor verschillende Asics producten. Zoals de Dynamic DuoMax-technologie welke extra ondersteuning biedt voor mensen die overproneren. De Fluid Fit-technologie zorgt weer voor meer comfort. De Guidance Line-technologie zorgt voor een efficiëntere loopstijl tijdens het hardlopen op Asics hardloopschoenen.

De bekendste Asics hardloopschoenen zijn toch wel de Asics Gel Kayano en de Asics Gel Nimbus. Daarnaast zijn ook de Asics Gel Cumulus, Asics Gel GT-2000 serie en de Asics Gel Fortitude niet uit het assortiment weg te denken. Het nieuwste model is de Asics Gel FuzeX. Deze running shoe’s behoren allemaal tot het top segment en bieden de hardloper een goede balans tussen comfort, demping en stabiliteit. Asics heeft diverse modellen in de categorie: anti-pronatie, neutraal, natural running en trail. Voor ieder wat wils! Koop je Asics hardloopschoenen online bij de hardloopspecialist. Daarvan is er maar één en dat is Hardloop-Geest. Met tientallen Asics schoenen die altijd op voorraad zijn, zijn zij de absolute specialist.

About the author

asicsrun

Voeg commentaar toe

Click here to post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *